Iako ima 72 godine i dalje je u super formi: Pogledajte kako Švarceneger vježba u teretani(VIDEO)
Arnold Švarceneger

Iako ima 72 godine i dalje je u super formi: Pogledajte kako Švarceneger vježba u teretani(VIDEO)

Glumac Arnold Švarceneger primio je u maju ove godine udarac u leđa, ali ga on nije spriječio da nastavi da vježba.

Naime, na jednom sportskom događaju Arnold je napadnut i s leđa je primio udarac. Prošle nedjelje glumac je objavio video-snimak na Instagramu u kome pokazuje kako radi naporne vježbe za leđa.

Bodi-bilder i bivši guverner Kalifornije uradio je seriju od 12 ponavljanja sa najvećom težinom i pokazao da su mu leđa dobro posle napada.

"Hoćeš da nastavim još? Okej", kaže Arnold u video-snimku.

Napadač koji je skočio i udario glumca bio je odmah izbačen, piše Mens health. On je sve oko sebe uvjerio da je dobro, a nije bio svjestan da ga je neko zapravo šutnuo sve dok nije pogledao video-snimak napada.

Ovaj 72 godine stari glumac još može da se pohvali odličnom kondicijom i snagom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.