SUPER recept za potpuno čišćenje debelog crijeva
Ilustracija

SUPER recept za potpuno čišćenje debelog crijeva

Danas vam donosimo recept uz pomoć kojeg ćete za tri nedjelje u potpunosti ukloniti višegodišnju sluz, fekalni otpad i parazite iz debelog crijeva i to zahvaljujući - sjemenu lana!

Za razliku od laksativa, lan će zadržati crijevnu mikrofloru.

Kako se primjenjuje:

Prva nedjelja: 1 kašika lanenog brašna + 100 grama kefira.

Druga nedjelja: 2 desertne kašike brašna + 100 grama kefira.

Treća nedjelja: 3 desertne kašike lanenog brašna + 150 grama kefira.

Priprema:

Preporuka je da laneno brašno napravite sami, tako što ćete sjemenke samljeti u električnom mlinu za kafu. Ovu mješavinu uzimajte umjesto doručka. Tokom čišćenja crijeva ne preporučuje se uzimanje slatkiša, a preporuka je ispijanje dva litra vode dnevno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.