Neuspjela krađa auta u Tuzli (VIDEO)
Foto: Screenshot

Policajci spriječili lopove

Neuspjela krađa auta u Tuzli (VIDEO)

Tuzlanska policija primila je prijavu da lopovi u jednom dijelu grada pokušavaju da ukradu BMW. Policajci su se zaputili na nekoliko lokacija kako bi spriječili razbojnike u njihovoj akciji.

Kada su došli do garaže trgovačkog centra, primijetili su parkirani BMW koji je odgovarao opisu iz prijave.

Policajci su se svojim vozilom zaustavili ispred parkiranog BMW-a i drugog automobila kojim su se dovezli lopovi, te prišli kako bi legitimisali osobe koje su se u njemu nalazile.

Uspaničeni razbojnici, spriječeni u krađi, upalili su drugi automobil kojim su se dovezli i nekoliko puta istim udarili u policijsko vozilo, a zatim pobjegli u nepoznatom pravcu.

Policija radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, prenose Nezavisne

Televizija "Hayat" objavila video snimak pošaja krađe koji su zabilježile bezbjednosne kamere.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.