Najdžel Faraž uživa u šampanjcu u Porto Montenegru
Foto: Printscreen

Još jedno poznato svjetsko ime u Crnoj Gori

Najdžel Faraž uživa u šampanjcu u Porto Montenegru

Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju sve više prepoznaju i doživljavaju svjetski političari, biznismeni, sportisti i javne ličnosti širom planete.

U prilog tome govore i činjenice da ovih dana u našoj zemlji borave i najbogatije i najuticajnije svjetske ličnosti. Pored drugog najbogatijeg čovjeka svijeta Bila Gejtsa, američkog milionera Danijela Snajdera, i britanski političar i lider stranke za Bregzi Najdžel Faraž viđen je u Crnoj Gori.

Daily Mail objavio je, danas tekst u kome se između ostalog navodi da je Faraž primijećen u Porto Montenegru, kako uživa u šampanjcu sa poznatim TV licem Džordžijom Tofolom.

U Porto Montenegru trenutno se održava najekskluzivniji događaj ovog ljeta “Polo u Marini” na kome će učestvovati najpoznatija svjetska polo imena.

Najdžel Faraž je britanski političar koji je vodio populističku partiju nezavisnosti Ujedinjenog Kraljevstva od 2006. do 2009. i ponovo od 2010. do 2016. Ove godine je pokrenuo stranku za Bregzit.

Od 1999. je i član u Evropskom parlamentu za jugoistočnu Englesku. Izuzev dužnosti stranke za Bregzit i poslanika u Evropskom parlamentu, on je takođe potpredsjednik pro-Bregzit organizacije Leave Means Leave i domaćin je radio-telefonske veze na globalnoj radio-stanici LBC.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.