Građani uživaju na plažama, najhrabriji se okupali
(Foto: RTCG)

Građani uživaju na plažama, najhrabriji se okupali

Lijepo vrijeme privuklo je građane da uživaju na plažama duž crnogorskog primorja. Najhrabriji su se i okupali.

Pretežno sunčano i natprosječno toplo vrijeme izmamilo je ljubitelje plaže i mora da uživaju na pijesku. Čitaoci portala  RTCG poslali su fotografije iz Sutomora.Temperatura mora od 17 stepeni nekima niije bila niska da se okupaju.

Jedino što kvari doživljaj su raskopani djelovi i nedovršeni radovi.

Vrijeme danas na jugu Crne Gore je pretežno sunčano, u drugom dijelu dana ponegdje slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, uveče u kratkotrajnom pojačanju. Veoma toplo, temperatura do 28 stepeni.

More malo talasasto. Vjetar uz obalu slab, prema otvorenom umjeren sjeverozapadni. Uveče i uz obalu umjeren do pojačan i u skretanju na buru. Temperatura 17 stepeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.