Vuković uručio ključeve od 16 stanova zaposlenima u Glavnom gradu
Foto:PG Biro

Za godinu i po dana još 269 novih stambenih jedinica

Vuković uručio ključeve od 16 stanova zaposlenima u Glavnom gradu

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković uručio je danas ključeve od šesnaest stanova za zaposlene u Glavnom gradu, nakon što je novoformirana Komisija za rješavanje stambenih potreba lokalnih službenika i namještenika sprovela postupak ponovne raspodjele stanova po Oglasu o raspodjeli od 10. marta 2014. godine.

Čestitajući dobitnicima gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što je nakon dužeg vremenskog perioda gradska uprava uspjela da riješi jednu prilično komplikovanu pravnu proceduru i na taj način stvori uslove da danas svečano dodijeli šesnaest ključeva novim vlasnicima stambenog prostora.

„To je samo dio priče o tome kako se Glavni grad odnosi prema toj vrsti potrebe kada su naši zapošljeni u pitanju. Želim da vam kažem da se u ovom trenutku realizuju tri slična projekta i da ćemo od danas za godinu, godinu i po dana dobiti 269 novih stambenih jedinica za potrebe rješavanja stambenog pitanja naših kolega iz svih gradskih preduzeća“, istakao je Vuković.

DSC65771030x687

Foto:PG Biro 

On je naglasio da je Glavni grad bio vrlo nesebičan i da je ponosan na činjenicu što je u prethodnom periodu ustupao zemljište i oslobađao investitore obaveze plaćanja komunalne naknade kada je u pitanju rješavanje stambenih potreba zaposlenih u zdravstu, prosvjeti, pravosuđu, bezbjednosnim službama udruženju penzionera i  drugim sindikalnim organizacijama.

„U narednim godinama ćemo nastojati da pomognemo svim onim ljudima koji do sada nijesu riješili stambeno pitanje, a rade u sistemu Glavnog grada. Takođe,  istovremeno ćemo brinuti o  drugim društvenim strukturama kojima je za to potrebna pomoć Glavnog grada“ zaključio je Vuković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.