Pljevlja: Autobus nakon sudara sletio niz strminu, 32 osobe povrijeđene
Sa lica mjesta, foto:Pvinformer

Pljevlja: Autobus nakon sudara sletio niz strminu, 32 osobe povrijeđene

Sinoć oko 22.35h došlo je do udesa u Pljevljima u mjestu Kalušići kada je sletio s puta autobus a povrijeđene su 32 osobe, saopštio je OKC Uprave policije.

Prema informacijama iz policije, u udesu je učestvovao autobus Glušica prevoz iz Nikšića.

Kvalifikacija povreda putnika precizno još uvijek nema, i kako su naveli iz OKCa ima i lica sa teškim tjelesnim povredama.

Kako je objavio pljevaljski PV Informer, prije slijetanja autobusa došlo je do konatakta sa drugim vozilom na putu Pljevlja - Đurđevića Tara.

U udesu je, prema pisanju tog portala, učestvovao autobus registarskih oznaka NK AC-102 koji se kretao u pravcu Pljevalja i saobraćao na liniji Nikšić-Vrbas i malo putničko vozilo koje se kretalo u suprotnom pravcu. Sumnja se da je došlo do kontakta dva vozila usled čega je došlo do slijetanja autobusa sa glavnog puta niz strminu, zaustavljajući se na put koji koriste teretna vozila Rudnika uglja prilikom dopreme uglja za potrebe TE Pljevlja.

Svi povrijeđeni su, navodi taj izvor zbrinuti u pljevaljsku bolnicu i van životne su opasnosti.

PV Informer navodi i da se ispred pljevaljske bolnice sinoć okupio veliki broj građana kojima je sugerisano da se raziđu ali je takođe rečeno da će zbog velikog broja povrijeđenih moguće postojati potreba za određenim količinama krvi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.