DPS Žabljak: Puna podršku Đukanoviću i Markoviću  da istraju u pravednom rješavanju crkvenog pitanja
Sa sjednice OO

Zarubica jednoglasno izabran za predsjednika OO

DPS Žabljak: Puna podršku Đukanoviću i Markoviću da istraju u pravednom rješavanju crkvenog pitanja

Milorad Zarubica jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista na Žabljaku.

Danas je u Žabljaku održana druga sjednica Opštinskog odbora u novom sazivu, na kojoj je za predsjednika jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Milorad Zarubica.

Na predlog predsjednika izabran je Izvršni odbor od 9 članova, saopšteno je iz te partije.

Opštinski odbor razmatrao je i druga pitanja vezana za aktivnosti Partije u susret Kongresu, kao i rad lokalne uprave i život građana.

Opštinski odbor dao je punu podršku predsjedniku Milu Đukanoviću i premijeru Dušku Markoviću i Vladi da istraju u pravednom rješavanju crkvenog pitanja u Crnoj Gori, na dobro svih pravoslavnih vjernika i svih građana - kaže se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.