Vučinović: Građane koji su pretrpjeli određeni vid štete sleduje 10% od Vladine komisije
Marija Vučinović

Od elementarnih nepogoda

Vučinović: Građane koji su pretrpjeli određeni vid štete sleduje 10% od Vladine komisije

Ministarka Marija Vučinović u Vladi Crne Gore i predsjednica Komisije za procjenu šteta od elementarnih nepogoda je podsjetila da je nakon posjete opštini Ulcinj, koju je prethodne nedjelje pogodilo jako nevrijeme, Vlada, na njen predlog, odobrila urgentnu pomoć u iznosu od 50.000,00 toj Opštini.

Vučinović je, gostujući u Jutarnjem programu na RTCG kazala da su je predsjednik opštine Ulcinj i njegovi saradnici informisali da je štab za vanredne situacije, iste noći, zahvaljujući brzoj intervenciji nadležnih službi, krenuo u otklanjanje posledica od olujnog nevremena, kako bi, se turistička sezona nesmetano nastavila.

Ministarka je takođe, još jednom podsjetila na rad Komisije kojom rukovodi dodajući da građane koji su pretrpjeli odredjeni vid štete, sleduje 10% od Vladine komisije, od procijenjene štete, koju je utvrdila Komisija na lokalnom nivou.

Zbog sve učestalijih elementarnih nepogoda, ministarka je apelovala da građani osiguraju svoju imovinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.