Marija Vučinović

Vučinović čestitala Kurban Bajram

"Pomoć i djeljenje sa drugim i drugačijim podstiče na one istinske vrijednosti"

Ministarka u Vladi Crne Gore Marija Vučinović uputila je čestitku vjernicma islamske vjeroispovjedi, povodom nastupajućeg Kurban-Bajrama.

"Želim da Bajram dočekate u miru i zdravlju sa svojom obitelji, i duhu tradicije, u djeljenju i pomaganju drugima", poručila je Vučinović.

Ističući da pomoć i djeljenje sa drugim i drugačijim podstiče na one istinske vrijednosti zasnovane na međusobnom uvažavanju, podršci i poštovanju, a koje su nam, danas, potrebnije nego ikada.

"U to ime želim vam sretan Kurban - Bajram“, poručila je u Vučinović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.