Lejdi Gaga i Bredli Kuper ćekaju bebu?

Lejdi Gaga i Bredli Kuper ćekaju bebu?

Priče o njihovoj ljubavi počele su pošto su snimili film „Zvijezda je rođena“, a situaciju je dodatno zagrijao prekid veze Bredlija i Irine. Mjesecima se priča o ljubavnoj romansi glumca i pjevačice, a sada magazin "In Touch" javlja da je Lejdi Gaga u drugom stanju.

Atmosfera je kulminirala posle objave naslovne strane tabloida In Touch na kojoj su glumac Bredli Kuper i muzička zvijezda Lejdi Gaga.

Par je na naslovnoj strani zagrljen, a razlog za nagađanje trudnoće je Bredlijeva ruka preko stomaka Lejdi Gage.

Uz sliku stoji i veliki naslov da čekaju bebu i izjava da vjenčanje još nije u planu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.