56. MOSI okupile 2400 sportista, Bjelopoljcima 19 medalja
Foto:bijelopolje.co.me

56. MOSI okupile 2400 sportista, Bjelopoljcima 19 medalja

Na 56. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama u Sokocu, na kojima je učestvovalo 2400 sportista iz 27 opština sa tromeđe, sportisti iz Bijelog Polja osvojili su 19 medalja.

Atletičari Bijelog Polja koju čini mlada juniorska ekipa, pojačana sa dvije iskusne atletičarke, osvojili su 14 medalja, od čega: 5 zlatnih, 7 srebrenih i 2 bronzane.

Ženska i muška ekipa je osvojila ekipno drugo mjesto iza domaćina Sokoca.

Ostali sportovi su takođe imali zapažen uspjeh: Biciklizam - srebrena medalja, odbojka na pijesku - zlatna medalja, tenis - srebrena medalja, stonoteniseri - zlatna medalja. Ženska planinarska ekipa osvojila je bronzanu medalju, dok je muška bila peta.

57mosi3

Rukometaši su razigravali od 4. do 6. mjesta,  rukometnu ekipu čini juniorski sastav RK "Jedinstva", objavio je opštinski sajt uz podsjećanje da su pet rukometaša RK "Jedinstvo" članovi reprezentacije Crne Gore u rukometu na pijesku i trenutno se nalaze na prvenstvu koje  se održava u Poljskoj. 

MOSI igre se završavaju sjutra, kada će se na ceremonijalu spustiti zastava MOSI igara, koju će preuzeti sljedeći domaćin Igara 2020, Opština Nova Varoš.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.