Incident u noćnom klubu: Konobar zakačio gosta tacnom, sedmorica ga tukla(VIDEO)
Ilustracija

Incident u noćnom klubu: Konobar zakačio gosta tacnom, sedmorica ga tukla(VIDEO)

Policija istraživuje incident u noćnom klubu Rojal u Slatini u Hrvatskoj, kada su sedmorica muškaraca pretukla konobara, prenosi Informativni centar Virovitice.

Konobar D.R. završio je u bolnici s frakturom lobanje i teškim povredama na licu. Vijest je objavljena na Facebooku, na Slatinskoj prigovaralici, kao i video-snimak koji svjedoči o napadu.

Kako se navodi, tukli su ga šakama, nogama i bocom viskija.

Prema riječima svjedoka, mladići su bili pijani i provocirali su ostale goste.

"Konobar koji je fizički napadnut prolazio je pored te skupine mladića te je jednoga od njih slučajno zakačio tacnom dok je sa stolova kupio praznu ambalažu. Mladić ga je odmah verbalno napao što je kasnije preraslo u fizički napad u koji su se odmah uključili i ostali mladići. Te iste noći navedena skupina mladića je prethodno izazvala fizičke sukobe i u jednom drugom slatinskom kafiću nakon čega su došli u noćni klub 'Rojal'", navodi svjedok incidenta.

Kako navodi čitalacj Jutarnjeg, mladići su doseljenici koji nerijetko u noćnim klubovima u gradu provociraju druge posjetioce i izazivaju nerede. U većini slučajeva te provokacije završavaju naguravanjem i verbalnim sukobima, navodi čitalac.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.