Lijepa Vasojevka će predstavljati Crnu Goru na izboru za Mis turizma u Kini
Natalija sa gradonačelnikom Berana

Natalija Labović, porijeklom iz Berana, živi u Njemačkoj

Lijepa Vasojevka će predstavljati Crnu Goru na izboru za Mis turizma u Kini

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić ugostio je mis turizma Crne Gore za 2019. godinu, 26- godišnju Nataliju Labović, koja je porijeklom iz ovih krajeva, a rođena je i živi u Minsteru u Njemačkoj. Ona će našu zemlju predstavljati na svjetskom izboru za Mis turizma, koji će se održati u septembru u Kini.

„Drago nam je što si danas ovdje i što je na izboru za Mis Crne Gore ispred tvoga imena pisalo da si Vasojevka i Beranka. Želimo da se ovdje osjećaš kao kod svoje kuće jer Berane i jeste tvoja kuća“, kazao je  Šćekić i istakao da je velika čast što će na jednom tako velikom takmičenju svjetskog ranga predstavljati taj grad i Crnu Goru.

On je ukazao u daljem razgovoru na važnost profesije kojom se Natalija primarno bavi u Njemačkoj, a to je posao prevodioca s obzirom da govori šest stranih jezika.

Bilo je riječi o daljim njenim planovima koje želi da ostvari u toj oblasti, a nakon toga o putu ka osvajanju titule na jesen u Kini i ciljevima u budućnosti.

Misica se zahvalila predsjedniku na prijemu i ukazanom gostoprimstvu, što je, kako je kazala, jedna velika čast za nju i njenu porodicu.

„Želim da vam se zahvalim na današnjem prijemu. Velika je čast za mene i moju porodicu što ste me pozvali. Najvažnije je znati odakle potičeš, a ja to jako dobro znam i cijenim“, kazala je Labović.

DSC30721024x681

Ona je u nastavku dodala da je ljetnje raspuste još kao djevojčica provodila sa bakom u ovim krajevima, tako da ovdje uvijek sa radošću dolazi i vraća se.

Nakon prijem kod predsjednika, mis turizma je posjetila Turističku organizaciju a potom uradila seriju profesionalnih fotografija kod manastira Đurđevi stupovi, zatim na Jasikovcu, obalama Lima…

„Fotografije će biti korišćene prilikom mog predstavljanja na izboru u Kini“, navela je.

Misici su ovom prilikom uručeni prigodni pokloni iz Opštine i TO Berane.

Napomene radi, Natalija Labović biće druga predstavnica Crne Gore do sada na ovom prestižnom međunarodnom takmičenju koje ove godine okuplja predstavnice iz oko 80 zemalja svijeta.

DSC3092

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.