Utjeha: Požar u restoranu prijetio da zahvati obližnju kuću
Foto:Jedro.bar

Utjeha: Požar u restoranu prijetio da zahvati obližnju kuću

Brzom intervencijom barskih vatrogasaca lokalizovan je i ugašen požar na magacinu iza ugostiteljskog objekta u uvali Utjeha.

Za desetak minuta od poziva, vatrogasci su bili na licu mjesta. Vatrena stihija je prijetila da zahvati i obližnju kuću. Na sreću akcija gašenja je uspješno okončana

"U četvrtak veče, nešto posle 21 sat obavješteni smo o požaru na Utjehi. Na lice mjesta odmah su upućena dva vatrogasna vozila. Vještom intervencijom vatrogasaca požar je brzo stavljen pod kontrolu", kazao je načelnik Službe zaštite i spašavanja Amir Muslić, prenosi Jedro.bar.

Na Utjehi u četvrtak veče bila je policija koja je tokom noći obezbjeđivala lice mjesta. Uzrok požara utvrdiće istraga.

Prema prvim informacijama uzrok požara bi, kako piše Jedro, mogle biti dotrajale elektro instalacije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.