Temperature u Indiji i do 48 stepeni: Četvoro umrlo u neklimatizovanom vozu
Foto:Twiter

Temperature u Indiji i do 48 stepeni: Četvoro umrlo u neklimatizovanom vozu

Četiri osobe koje su se vraćale sa hinduističkog hodočašća umrle su zbog visoke vrućine dok su putovale u neklimatizovanom vagonu indijskog voza.

Temperature su u utorak u Indiji dostizale i 48 stepeni, javlja AP, prenose Novosti.

Zvaničnik u željeznici Manodž Kumar kaže da su četiri osobe, starosti između 69 i 81 godina, bile dio grupe koja se vraćala u južnu državu Keralu nakon posjete svetom gradu Varanasi na sjeveru Indije.

Kumar je rekao da je ljudima pozlilo u vagonu, a doktori koji su ih dočekali na stanici Džansi mogli su samo da konstatuju smrt.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.