Kinzi vraćen profil na „Instagramu“
Foto:Reuters

Kinzi vraćen profil na „Instagramu“

Model Kinzi Volanski ostaće upamćena po utrčavanju na teren tokom ovogodišnjeg finala „Lige šampiona“ – potez kojim je dobila više od dva miliona pratilaca na svom „Instagram“ profilu.

Ti pratioci, međutim, nisu mogli da uživaju i njenim čarima odmah, pošto joj je nalog na Instagramu bio suspendovan, ali sada Kinzi ponovo ima punu kontrolu nad njim.

Od 300.000 pratilaca prije finala između Liverpula i Totenhema, lijepa plavuša, poznata i kao djevojka popularnog jutjubera Vitalija Zdoroveckog, sada se približava brojci od tri miliona pratilaca na Instagramu.

Osim što je do kraja iskoristila svojih pet minuta slave, za oko je zapala i nekim igračima čiju je utakmicu prekinula, koji su joj se javljali posle utakmice.

Ona tvrdi da nije znala o kome se radi dok nije pregledala njihove profile.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.