Sveti Nikola među 9 najljepših plaža Evrope na Forbsovoj listi
Ostrvo Sveti Nikola

Među poznatim destinacijama Budva još jednom pronašla svoje mjesto

Sveti Nikola među 9 najljepših plaža Evrope na Forbsovoj listi

Ugledni američki časopis "Forbs" uvrstio je budvansko ostrvo Sveti Nikola na prestižnu listu "9 najljepših plaža Evrope koje treba posjetiti ovog ljeta".

Među globalno poznatim destinacijama, Budva je još jednom pronašla svoje mjesto.

Kako navode, "Malo ostrvo Sveti Nikola, u Budvi, dospjelo je na listu najljepših ostrva Evrope zahvaljujući glasovima koje je osvojilo u glasanju za Najbolju destinaciju Evrope. Ostrvo Sveti Nikola, koje se nalazi prekoputa prelijepe Budve, dom je nesvakidašnjih plaža, koje obilaze i jeleni iz ostrvske šume."

Dodaju da se grad nalazi pola sata od aerodroma u Tivtu i dva sata od aerodroma u Dubrovniku.

Časopis "Forbs", koji postoji od 1917-te godine, jedan je od vodećih američkih biznis magazina, dok portal www.forbes.com broji milionske posjete.

U ovom elitnom društvu, pored ostrva Sveti Nikola, našle su se i plaže u Engleskoj, Italiji, Francuskoj, Hrvatskoj, Španiji i Grčkoj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.