U Lovćencu svečano obilježen Dan nezavisnosti CG
Foto: CKPD "Princeza Ksenija"

Uz svečani program

U Lovćencu svečano obilježen Dan nezavisnosti CG

U Crnogorskom kulturnom centru u Lovćencu obilježen je Dan nezavisnosti Crne Gore uz svečani program Pjevačke grupe i Dramsko recitatorskog studija Crnogorskog kulturno prosvjetnog društva (CKPD) "Princeza Ksenija".

Kako je saopšteno iz CKPD "Princeza Ksenija", na svečanosti je istaknuto da je u hiljadugodišnjem trajanju Crne Gore 21. maj 2006. godine dan koji je zaslužio vječno mjesto u kolektivnom sjećanju građana Crne Gore i njenih iseljenika.

"U obnovi nezavisnosti svoje postojbine časnu i istorijsku ulogu imala je tada i crnogorska dijaspora širom svijeta, a među prvima i Lovćenac, koji je kroz aktivnosti udruženja 'Krstaš' pokazao odlučnost, snagu i pamet da bude na pravoj strani istorije", navodi se u saopštenju.

2

Foto: CKPD "Princeza Ksenija"

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.