SPCG: Prijavljeni za WAT da nam se obrate
UCG

Kako bi riješili pitanje ispitnih rokova za njih

SPCG: Prijavljeni za WAT da nam se obrate

Studentski parlament (SPCG) je saopštio da studentski povjerenici na svih 19 jedinica UCG prikupljaju prijave studenata koji su se prijavili za "Work and Travel" (WAT) programe u SAD, te su pozvali studente koji to nijesu uradili da im se jave, kako bi riješili pitanje ispitnih rokova za njih, u komunikaciji sa nadležnim tijelima UCG.

"Još jednom pozivamo studente da se prijave povjerenicima na svojim fakultetima, uz najavu da ce za rješenje tog pitanja tražiti hitan odgovor fakulteta i Univerziteta. ", rekli su iz SPCG.

Kako su kazali, nastava na organizacionim jedinicama Univerziteta Crne Gore završava se nakon državnog praznika - Dana nezavisnosti, 21.maja.

"Studentski parlament UCG je stava da je sa organizacijom ispita za studente koji su se prijavili za neki od WAT programa u SAD, potrebno početi već u četvrtak, 23. maja i da nije potrebno čekati ponedjeljak, 27.maj. Na ovaj način će se izaći u susret studentima i u najkraćim mogućim rokovima, a poštujući zakonske propise, riješiti ovo pitanje u interesu naših koleginica i kolega", saopštili su iz Studentskog parlamenta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.