RS: Monstrumi se iživljavali nad djevojkom s posebnim potrebama pa objavili fotografije

Uznemirujući sadržaj

RS: Monstrumi se iživljavali nad djevojkom s posebnim potrebama pa objavili fotografije

Šokantan slučaj zlostavljanja dogodio se u Republici Srpskoj.

Kako piše sarajevski Avaz, trojica muškaraca objavila su šokantnu fotografiju na kojoj se vidi kako sjede u vozilu s golom djevojkom.

Kako saznaje portal sarajevskog lista, u pitanju je 23-godišnja M.Z. iz Bosanske Gradiške sa posebnim potrebama.

w8731873x4001

Prema istom izvoru,  u pitanju S.G. (25), L.Š. (26) i za sada nepoznati muškarac. Svi su iz Bosanske Gradiške.

Iskoristili su nemoćnu djevojku koja, navodno, radi kao konobarica. 

Pretpostavlja se da je jedan od prisutnih muškaraca želio da se "pohvali" i da je fotografija na taj način dospjela u javnost.

Slučaj koji je zgrozio javnost, jer se radi o iživljavanju nad nemoćnim licem, proslijeđen je danas MUP-u Republike Srpske, nezvanično se saznaje. Za sada nije poznato da li su muškarci imali seksualni kontakt sa djevojkom ometenom u razvoju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.