Berluskoni izašao iz bolnice kako bi predvodio kampanju za EP
Foto: Milano online

Berluskoni izašao iz bolnice kako bi predvodio kampanju za EP

Bivši italijanski premijer i lider političke partije Forza Italia Silvio Berluskoni napustio je bolnicu u Milanu svega šest dana nakon operacije crijeva kako bi učestvovao u kampanji uoči evropskih parlamentarnih izbora.

“Bojao sam se da je kraj, ali nasuprot, ovo je impresivni povratak“, kazao je danas 82-godišnji Berluskoni.

Berluskoni je nedavno hospitalizovan i operisan zbog blokade intestinalnog trakta.

Šest dana nakon operacije, Berluskoni je danas kazao kako je dovoljno ležao i kako će predvoditi predizbornu kampanju njegove partije za ulazak u Evropski parlament.

On je oštro kritikovao populističku koalicionu vladu Italije i poručio da je sposobna samo da izaziva svađe.

“Nadam se da će Forza Italia biti okosnica većinske alijanse desnog centra u Evropskom parlamentu i da ćemo tako nacionalističke snage držati po strani“, poručio je Berluskoni.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.