Bačena eksplozivna naprava na kuću učesnice
Foto: RAS Srbija

Bačena eksplozivna naprava na kuću učesnice "Zadruge": Rano jutros se odigrala drama u domu strica Aleksandre Subotić

U dvorište porodične kuće Srboljuba Subotića (53) nepoznata osoba je bacila eksplozivnu napravu sa upaljenim sporogorećim štapinom.

Do ekspolozije nije došlo jer se Srboljub snašao i šutnuo eksplozivnu napravu i tom prilikom odvojio se štapin od eksplozivne naprave koja je imala oko 200 grama.

Srboljub Subotić je stric Aleksandre Subotić, učesnice rijalitija "Zadruga".

Istraga je u toku i radi se na otkrivanju motiva i identifikaciji osobe koja je bacila eksplozivnu napravu, prenosi Pink.rs.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.