Besplatna Coca-Cola radionica za podršku mladima u Bijelom Polju (VIDEO)
Coca-Cola podrška mladima

Od 22. do 24. aprila

Besplatna Coca-Cola radionica za podršku mladima u Bijelom Polju (VIDEO)

Počela je treća godina realizacije nacionalnog programa osnaživanja mladih, Coca-Cola podrška mladima, kroz koji je do sada prošlo 198 mladih, dok se njih 28 zaposlilo neposredno nakon pohađanja programa.

Kako su saopštili organizatori radionice, program je namijenjen nezaposlenim mladima, koji imaju između 18 i 30 godina i žele da steknu nova znanja i vještine, kako bi tako osnaženi krenuli u potragu za poslom i građenje svoje karijere.

Nakon radionica u Podgorici i Beranama, priliku da se osnaže novim vještinama i znanjima imaće i mladi iz Bijelog Polja, na radionici koja će biti održana od 22. do 24. aprila.

Pohađanje radionice je besplatno, a svi polaznici koji pohađaju radionicu sva tri dana dobijaju sertifikat. Za pohađanje radionice, mladi iz Bijelog Polja se mogu prijaviti na sajtu: www.coca-colapodrskamladima.me. Broj mjesta je ograničen.

Dosadašnji polaznici su kao posebnu korist programa istakli sticanje vještina komunikacije, vještina prezentacije i prodaje.

Oni su imali priliku da saznaju su šta je to i zašto je važna asertivna komunikacija, uradili test procjene ličnosti i spoznali svoje jake i slabe strane, a takođe su naučili da rade u timu.

Program realizuje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, a institucionalni partneri projekta su Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Zavod za zapošljavanje, dok je na lokalnom nivou partner Opština Bijelo Polje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.