Nakon Kalinića obratio se i drugi učesnik tuče u Hali Pionir: Iskreno mi je žao
Foto: Starsport

Nakon Kalinića obratio se i drugi učesnik tuče u Hali Pionir: Iskreno mi je žao

Nakon glumca Milana Kalinića, javnosti se obratio i drugi učesnik tuče u hali Pionir pred početak košarkaške utakmice.

Do sukoba je došlo u subotu pred košarkaški meč Zvezde i Partizana, a kako je Kalinić objasnio u ponedeljak za TV Prve tuču je prvi započeo navijač Crvene Zvezde Dalibor Krković, koji je nasrnuo na Kalinićevog prijatelja.

Glumac je potom, kako je rekao, nakon više udaraca koje je zadobio njegov prijatelj, stao u njegovu odbranu.

Epilog tuče, u koju se umješao i smirivao situaciju bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac, je to da će biti podnijete krivične prijave i protiv Milana Kalinića i protiv Dalibora Krkovića. Kako je juče saopšteno, prijave će biti podnijete u redovnom postupku kada policiji prikupi potrebne dokaze.

Posle Kalinića oglasio se i Krković.

"Iskreno mi je žao zbog svega što se Kaliniću i meni dešava od nemilog događaja sa vječitog derbija. Da mogu da vratim vrijeme, drugačije bih postupio. Tuču sam ja izazvao, jer sam zbog nervoze, velikog pritiska pred utakmicu, svoje nepromišljenosti napao Kalinićevog druga. I mogu samo da priznam da bih sigurno odreagovao isto kao i Kalinić da je neko udario mog prijatelja. Neizrecivo mi je žao dok gledam ovu hajku na njega, kako ga razvlače po medijima, jer je sve prenaglašeno i pretjerano", kaže Krković za "Novosti".

Izvor: B92, Prva

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.