Četiri osobe uhapšene zbog sumnje da su se u Tuzima nasilnički ponašale prema odborniku DPS-a
Foto: Ilustracija

Četiri osobe uhapšene zbog sumnje da su se u Tuzima nasilnički ponašale prema odborniku DPS-a

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili okolnosti događaja koji je prijavljen kao tuča u kojoj je sinoć u Tuzima napadnut odbornik DPS-a u Skupštini Opštine Tuzi Elvis Krkanović sa još dva lica, A.K. i E.Đ

"Policijski službenici su naime, postupajući po prijavi događaja u kojem je navedeno su napadnuta ova tri lica preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišili slobode četiri lica – M.V (25), R.V (23), M.V. (26) i R.V (25), zbog sumnje da su, na štetu Elvisa Krkanovića, A.K. i E.Đ, počinili krivično djelo nasilničko ponašanje", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dalje navodi, četiri lica lišena slobode će, uz krivičnu prijavu, biti privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinila navedeno krivično djelo.

"Nadležni tužilac će se naknadno izjasniti da li u ponašanju E.K. A.K. i E.Đ. ima elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti", kazali su iz UP-a.

Do incidenta je, podsjećamo, došlo sinoć oko 21,00 čas u Tuzima kada je došlo do svađe i tuče između E.K, A.K. i E.Đ. sa jedne i M.V, R.V, M.V. i R.V. sa druge strane.

Policijske aktivnosti u ovom predmetu se nastavljaju.

 

                                                                                         

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.