Premijerka Novog Zelanda platila račun ženi koja je zaboravila novčanik u supermarketu
Džasinda Ardern

Premijerka Novog Zelanda platila račun ženi koja je zaboravila novčanik u supermarketu

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern platila je račun u supermarketu za majku dvoje djece koja je zaboravila novčanik.

Kako javlja novozelandski ”Stuff“, Ardern je prije nekoliko dana stajala u redu na kasi u supermarketu u Ponsonbiju. Primijetila je da žena koja je stajala ispred nje zaboravila novčanik i odlučila da plati račun za nju. 

Na konferenciji za medije održanoj u Hamiltonu upitana da li je tačno da je dala novac za namirnice koje je kupila žena, Ardern je odgovorila potvrdno.

Na pitanje zašto je to uradila, Ardern je pojasnila da je riječ o majci. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.