Carina na Filipinima u kutijama od biskvita pronašla tarantule
Foto: aruns913/depositphotos.com

Često se švercuju egzotične životinje

Carina na Filipinima u kutijama od biskvita pronašla tarantule

Filipinska carina pronašla je u jednom paketu sa ukrasnim papirom 757 tarantula u plastičnoj kutiji, saopštile su danas tamošnje vlasti.

Paket je pronađen u pošti kod aerodroma u Manili, navele su vlasti Filipina koji su često tranzitna zemlja za šverc egzotičnih životinja.

Paket iz Poljske izazvao je sumnju carinskih službenika. Na paketu je bilo označeno da sadrži biskvite, čaj i razne žitarice.

Umjesto hrane, carini su se iznenadili kad su pronašli desetak malih plastičnih posuda punih tarantula.

Izvor: Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.