Beranska policija saslušala više osoba, u toku kriminalistička obrada

Slučaj paljenja prodavnice Tomkića

Beranska policija saslušala više osoba, u toku kriminalistička obrada

Beranska policija intenzivno radi na rasvjetljavanju događaja u kojem je u požaru sinoć oko dva sata iza ponoći nastupila materijalna šteta na objektu – trafici u vlasništvu Igora Tomkića iz Berana.

O događaju je kako je saopšteno iz Uprave policije, obaviješten državni tužilac u ODT u Beranama.

"Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio tužilac. Sa lica mjesta izuzeti su tragovi i predmeti koji će biti vještačeni u Forenzičkom centru. Uviđaju su prisustvovali vještaci pirotehničke i elektro struke, kako bi se utvrdio uzrok požara.

U prostorijama CB Berane uzete su izjave od više lica. U toku je kriminalistička obrada predmeta", kazali su iz Uprave policije.

Službenici CB Berane preduzeće aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica kao i na zaštiti Igora Tomkića i njegove porodice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.