Remi u Sofiji, nepostojeći penal dosuđen za Bugare
Foto:FSCG

Kvalifikacije za EP

Remi u Sofiji, nepostojeći penal dosuđen za Bugare

Reprezentacija Crne Gore remizirala je sa selekcijom Bugarske na startu kvalifikacija za EURO 2020.

Fudbaleri Crne Gore remijem sa Bugarskom krenuli su u novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

„Sokoli“ su bili bolji od rivala, pogotovo tokom drugog dijela susreta, ali je sporna odluka sudije Bukea da dosudi jedanaesterac u 82. minutu omogućila domaćinu da dođe do boda.

Crna Gora je povela golom Stefana Mugoše u 50. minutu. Napadač korejskog Inčona efektno je prevario dvojicu bugarskih defanzivaca i preciznim udarcem pogodio lijevi ugao bugarskog gola. 

Izjednačujući pogodak postigao je Todor Nedelev u 82. minutu iz nepostojećeg penala. 

Francuski sudija Rudi Buke faul Vladimira Jovovića nad Stanislavom Kostovom van šesnaesterca okarakterisao je kao jedanaesterac i pokazao na bijelu tačku. Usporeni snimak pokazao je da je faul Jovovića bio oko pola metra van šesnaesterca.

Već za tri dana našu selekciju očekuje novi izazov – u Podgoricu stiže reprezentacija Engleske. Utakmica na Gradskom stadionu igra se u ponedjeljak, 25. marta od 20:45 časova.

U drugom meču iste grupe na londonskom Vembliju, u 20 sati i 45 minuta, sastaće se Engleska i Češka. Slobodna je na startu selekcija Kosova. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.