Kosovski policajac osumnjičen za ubistvo u kockarnici
Foto: Ilustracija

Kosovski policajac osumnjičen za ubistvo u kockarnici

Pripadnik kosovske policije uhapšen je zbog sumnje da je ubio čovjeka u kockarnici u Suvoj Reci.

Tim povodom Policija Kosova je, na konferenciji za medije saopštila da je žrtva J.A. iz sela Mušitište, a da je za ubistvo osumnjičen policijski zvaničnik u činu narednika sa inicijalima S.Š.

"Policija je izvršila kontrolu u njegovoj kući i on je kasnije uhapšen", rečeno je na konferenciji za medije.

Istovremeno je Policijski inspektorat dao detalje slučaja u kojem se kaže da se ubistvo dogodilo u kazinu u selu Reštane, da je odmah informisan nadležni tužilac i da se nakon prikupljanja informacija sumnja da je u slučaj kao osumnjičeni uključen i policijski zvaničnik. 

Osumnjičenom je po nalogu tužioca određena mjera policijskog zadržavanja od 48 sati, dok Policijski inspektorat ,u koordinaciji sa Tužilaštvom, nastavlja istragu do potpunog rasvjetljavanja slučaja.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.