Mesi o Kristijanu Ronaldu: Bio je impresivan
Foto: Getty Images

Plasirali se u četvrtfinale Lige Šampiona

Mesi o Kristijanu Ronaldu: Bio je impresivan

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi, nakon blistave partije protiv Liona (5:1), upozorio je saigrače da pravi testovi tek slijede u završnici Ligi šampiona.

Kapiten Katalonaca je sa dva gola i isto toliko asistencija na Nou Kampu odveo ekipu u četvrtfinale i poručio da tek sada slijedi ono pravo.

"Siti i Juventus su veoma dobri, kao i Ajaksov mladi tim. Koga god da dobijemo biće teško, moramo da se spremimo za najteže moguće testove u narednim nedjeljama", rekao je Mesi posle utakmice.

Argentinac je prokomentarisao i sjajnu partiju Kristijana Ronalda za veliki preokret Juventusa protiv madridskog Atletika (3:0), uz "het-trik" Mesijevog velikog rivala.

"Očekivao sam da će Atletiko pokazati više snage u revanšu, ali je Kristijano bio impresivan. Imao je magičnu noć sa tri gola", iskren je bio Mesi.

Žrijeb za četvrtfinale Lige šampiona na programu je sjutra tačno u podne, a Barselona može da se sastane sa bilo kojim timom, odnosno da dobije jednog između Mančester Sitija, Juventusa, Porta, Ajaksa, Totenhema, Mančester Junajteda i Liverpula.

Izvor: B92

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.