Zbog preglasne muzike brutalno prebio komšiju iz zgrade (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Stanari ga više puta upozoravali

Zbog preglasne muzike brutalno prebio komšiju iz zgrade (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mladić iz Kijeva mjesecima je izluđivao svoje susjede puštajući preglasno muziku uprkos upozorenjima. Niko nije mogao da mu stane na put dok jedan komšija nije riješio da uzme stvari u svoje ruke, ali mu zbog toga prijeti krivični postupak.

Naime, nadzorna kamera zgrade u ulici Kalniševskogo snimila je trenutak obračuna sa susjedom koji je druge maltretirao bukom iz svoga stana.

Mladiću je na ulazna vrata pokucala mlada djevojka, dok se muškarac, inače njen otac, skrivao iza vrata. Kada joj je mladi galamdžija otvorio vrata počela je da razgovara s njim, no onda je u stan ušao otac i napao mladića.

"Dobro, jesi li čuo dovoljno muzike, pitam te? "– galamio je napadač na problematičnog komšiju, koji je ležao na podu dok ga je ovaj šutirao.

Nakon što se snimak napada proširio internetom, ostali stanari priznali su da ih mladić po imenu Edik duže vrijeme maltretira preglasnom muzikom, međutim smatraju da je otac djevojke koja je pokucala na vrata ipak pretjerao sa svojom reakcijom.

"Ne znam da li će žrtva tužiti napadača, ali mislim da će, ako ih identifikujemo, biti kažnjeni", rekla je jedna komšinica.

 
Izvor: Večernji.hr

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.