Pljevlja: U požaru izgorjela kuća porodice Pejović
Foto: PV Informer

Pljevlja: U požaru izgorjela kuća porodice Pejović

Na porodičnoj kući Novaka Pejovića u Kozici kod Pljevalja 11. marta oko 17 časova došlo je do požara koji je pričinio veliku materijalnu štetu.

Požar je primjetila Radojka Pejović koja se u tom momentu nalazila u kući i o tome obavjestila Vatrogasnu jedinicu u Pljevljima, piše PV Informer.

Požar je izbio na spratu porodične kuće, a zatim se brzo proširio po čitavom spratu,potkrovlju i krovnoj konstrukciji.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja iz Pljevalja su u veoma otežanim uslovima, zbog nevremena koje je vladalo na tom području, brzo intervenisali, požar lokalizovali i tako spriječili njegovo širenje na prizemlje objekta i pomoćne objekte.

Uz pomoć komšija spašen je i dio pokućstva.Na lice mjesta su izašli i pripadnici policije i zvršili uvidjaj.

Materijalna šteta je velika, a istraga će utvrditi razlog izbijanja požara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.