Džoni Dep sa filmskom ekipom stigao u Tivat
Džoni Dep

Snimanje filma "Minamata"

Džoni Dep sa filmskom ekipom stigao u Tivat

Ekipa filma “Minimata”stigla je u Tivat i broji oko 200 ljudi, objavio je Radio Tivat pozivajući se na nezvanična saznanja.

Ekipa u Tivtu, kako je ranije najavljeno, ostaje nedjelju dana. Riječ je o filmu u kome glavnu ulogu igra glumac Džoni Dep.

Dep će scene iz života američkog fotografa Judžina Smita snimati na Ostrvu cvijeća, tivatskoj Župi i plaži Kalardovo.

Producenti filma iz Beograda sa predsjednikom opštine Tivat, Sinišom Kusovcem još krajem prošle godine imali su sastanke i dogovorili snimanje filma na nekoliko lokacija u Tivtu tokom marta.auta

Izvor: RadioTivat

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.