Sa protesta, arhiva

"Građane pomamljuje omalovažavajući ton kojim Katnić odgovara na zahtjeve građana"

Glavni specijalni tužilac je svojom izjavom još jednom uspio da unizi odgovornu funkciju koju obavlja. Sasvim očekivano, on i dalje brani interese vlasti, a ne države, navodi se u reagovanju organizacionog tima protetsa "97.000 - Odupri se" na izjavu glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića o protestima i njegov savjet demonstrantima.

"Žao mu je, kaže, što smo 'pomamili ovaj narod da protestuje'.Građane međutim "pomamljuje" njegova neučinkovitost, selektivan pristup krupnim aferama koje potresaju društvo i omalovažavajući ton kojim odgovara na legitimne zahtjeve građana", navode iz organizacionog tima protesta.

Glavni specijalni tužilac je podsjećaju kazao i da je 'teška i mrčna godina pred nama'. 

"Mi smo sigurni da je pred nama rodna i plodonosna godina u kojoj ćemo konačno uspjeti da izlijemo temelj za slobodno društvo. To društvo će konačno moći da se izvuče iz mulja koji nam je nanijelo 30 teških godina vladavine jedne porodice, čija imena glavni specijalni tužilac ne smije ni da pomene.", zaključuje se u reagovanju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.