Zakasnio na let
Foto: Ilustracija

Radnik obezbjeđenja mu rekao da se zahvali Bogu

Zakasnio na let "Etiopijan erlajnsa": Dva minuta ga dijelila od sigurne smrti

Grčkom državljaninu spaslo je život to što je zakasnio na let "Etiopijan erlajnsa", koji se odmah po polijetanju srušio, a preživjelih nije bilo. Antonis Mavropulos je na svom "Fejsbuk" profilu objavio sliku avionske karte za kobni let sa tekstom: "10. mart – moj srećan dan".

Antonis Mavropulos navodi da je na let zakasnio samo dva minuta i da je vidio posljednje putnike kako se ukrcavaju.

Mavropulos je odmah kupio kartu za sljedeći let. Međutim, dok je čekao u lobiju, dvojica radnika obezbjeđenja saopštila su mu da neće biti moguće da se ukrca na naredni let iz bezbjednosnih razloga.

Počeo je da protestuje, ali mu je radnik obezbjeđenja rekao da je bolje da se ne buni već da zahvali Bogu, dodajući da moraju da ga ispitaju jer je on jedini putnik koji je platio kartu, a nije bio u avionu.

Nakon kratkog ispitivanja Mavropulos je pušten, a kada se povezao na internet, shvatio je da su ga samo dva minuta djelila od sigurne smrti, jer se avion "Etiopijan erlajnsa" srušio odmah po polijetanju, a svi putnici, uključujući i jednog srpskog državljanina, su poginuli.

"Zahvalan sam što sam živ. Ovo pišem jer želim svima da kažem da naše živote čine nevidljive niti sudbine. To su milioni malih niti koje skoro nikada ne osjećamo - ali dovoljno je da se jedna prekine da uništi cijelu mrežu", napisao je Mavropulos.

 Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.