Osamnaest minuta vozila četvorogodišnjeg  sina na autu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Osamnaest minuta vozila četvorogodišnjeg sina na autu (VIDEO)

Erika Šadfort, koja je primijećena kako vozi automobil 97 kilometara na sat u Pertu dok njen mali sin polugo sjedi na krovu, sada je ostala bez vozačke dozvole, prenosi „Miror“.

Ona je vozila 18 minuta i istakla je da nije bila svjesna da se njen sin nalazi na krovu automobila.

Svjedok je rekao da je dječak (4) u jednom trenutku izgubio ravnotežu i da je skoro pao s krova zbog prebrze vožnje.

Na kraju je majka zaustavila automobil i stavila dijete na zadnje sjedište automobila, gdje su već sjedeli njegov brat i sestre.

Majka se pojavila na sudu u Pertu u Australiji, gdje je objasnila da nije bila svjesna da se njen sin nalazi na krovu automobila.

Njen advokat je rekao da je bila pod velikim stresom jer je pokušavala da se brine za šestero djece od 5 mjeseci do 9 godina.

Sada joj je zabranjena vožnja tri mjeseca, a mora da plati i novčanu kaznu od 747 eura.

Radiosarajevo.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.