DPS: Slavlje pristalica Albanskog foruma bacilo mrlju na čitav izborni proces u Tuzima
DPS

DPS: Slavlje pristalica Albanskog foruma bacilo mrlju na čitav izborni proces u Tuzima

Slavlje pristalica Albanskog foruma, koje je uslijedio nakon završetka izbora u Tuzima, bacilo je mrlju na čitav izborni proces koji je održan na prvim izborima za samostalnu opštinu Tuzi, kazali su iz Demokratske partije socijalista.

"Uz apsolutno razumijevanje za nacionalni osjećaj i Albanaca i svih ostalih manjina u Crnoj Gori,  smatramo nedopustivim da se on na ovakav način ispoljava,  jer se tako podriva koncept gradjanske države kao apsolutni temelj crnogorske državnosti, naveli su iz DPS-a.

Oni su kazali da su ponosni na doprinos koji su kroz svoju politiku dali razvoju multietničnosti, dodajući da će posvećeno nastaviti da radena daljem snaženju ovog principa, jer vjeruju da je to garant daljeg napretka Crne Gore.

Kako su kazali, uvjereni su da je sinoćnje ponašenje bilo samo ružan incident koji se više neće ponoviti ni u Tuzima ni u bilom kom drugom kraju Crne Gore,  uz napomenu da država apsolutno ima kapacitete da na svaki način zaštiti ustavom definisani gradjanski koncept države.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.