SAD: Napad vozilom na pješake izveo sin policajca

SAD: Napad vozilom na pješake izveo sin policajca

Američka policija objavila je identitet napadača koji je kasno sinoć automobilom uletio među pješake u ubio najmanje dvije, a povrijedio još sedam osoba.

Incident se dogodio u prometnoj ulici u centru Nju Orleansa, a portparol policije Endi Kaningem saopštio je da je napad izveo 32-godišnji Tashonty Toney.

Riječ je o sinu policijskog oficira iz Nju Orleansa koji je dan ranije proslavio rođendan, prenosi Anadolija pozivajući se na AP.

Kaningem je kazao da je u toku transparentna i opsežna instraga o incidentu koju neće ugroziti saznanje da je glavni odgovorni sin policijskog službenika.

Tonej se tereti za dvostruko ubistvo i sedmostruko nanošenje teških fizičkih povreda.

Nesreća se dogodila oko 20.00 po lokalnom vremenu, a nadzornik policije Šon Ferguston izjavio je da je osumnjičeni uhapšen.

Žrtve su starosti oko 30 godina, a povrijeđeni su starosti od 28 do 65 godina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.