Rekonstruisaće sedam sportskih sala i terena(VIDEO)
Nikola Janović

Nastavlja se sa ulaganjem

Rekonstruisaće sedam sportskih sala i terena(VIDEO)

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici dala saglasnost na predlog Ministarstva sporta i mladih za finansiranje rekonstrukcije sedam sportskih sala i terena koji će biti realizovani tokom 2019.godine.

Tom prilikom ministar Janović je istakao da je finansiranje rekonstrukcije navedenih sportskih objekata jasan pokazatelj da Vlada i resorno ministarstvo predano rade na stvaranju boljih uslova za bavljenje sportskim aktivnostima djece i građana.

Riječ je o fiskulturnim salama u: OŠ „Oktoih“ i „Štampar Makarije“ iz Podgorice, OŠ „Mileva Lajović Lalatović“ iz Nikšića, OŠ „Njegoš“ sa Cetinja i Srednjoj elektro-ekonomskoj školi iz Bijelog Polja, kao i otvorenim terenima u Pljevljima i Baru, za čiju realizaciju će iz budžeta Ministarstva sporta i mladih biti opredjeljeno 204.800 eura.

Ovom prilikom, Janović je podsjetio da je Ministarstvo sporta i mladih, u prethodne dvije godine, finansiralo preko 20 projekata koji se odnose na izgradnju, rekonstrukciju, adaptaciju i opremanje sportskih objekata, od čega je više od 90% već uspješno realizovano i stavljeno u funkciju.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.