Rakočević: DPS spreman da argumentovano i demokratski razgovara o svim aktuelnim temama
Nikola Rakočević

Rakočević: DPS spreman da argumentovano i demokratski razgovara o svim aktuelnim temama

Demokratska partija socijalista (DPS) spremna je da argumentovano i demokratski razgovara o svim aktuelnim temama koje zaokupljaju pažnju javnosti, kazao je poslanik te stranke Nikola Rakočević.

Iz DPS-a je najavljeno da će podržati predlog da se na sjutrašnjoj vanrednoj sjednici parlamenta rasporavlja o zaključcima povodom afere "Koverta", koje je podnijela Socijaldemokratska partija.

Rakočević je kazao da je poslanički klub DPS-a, u protekle dvije godine, pokazao parlamentarnu superiornost oslanjajući se na programsku politiku partije.

"Zato i ne izbjegavamo niti jednu raspravu, pa ni onu čiji je cilj samo da destabilizuje politicki ambijent", rekao je Rakočević agenciji Mina.

On je istakao da je vladajuća partija na raspolaganju za dijalog, uprkos tome što je predložena tema "tendenciozna i usmjerena na dnevno-politički profit".

"DPS je spremna da argumentovano i demokratski razgovara i o ovoj, i o svim temama koje zaokupljaju pažnju javnosti, istovremeno zadovoljni što je opozicija opet u Skupštini i što ćemo pokušati da institucionalno raspravimo naše sveukupne razlike", poručio je Rakočević

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.