Hrvatska: Političarka pronađena mrtva u svom stanu
Foto: kurir.rs

Hrvatska: Političarka pronađena mrtva u svom stanu

Gradska odbornica Živog zida u Rijeci Mirjana Jukić pronađena je mrtva u svom stanu, javlja hrvatski Novi list.

Kako navodi, okolnosti smrti Jukićeve, čije je tijelo juče pronađeno, još se utvrđuju.

Jukićeva je rođena 20. aprila 1970. godine, a u Gradski odbor ušla je prije dvije i po godine, kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji s Akcijom mladih.

Kao odbornica, nije se mnogo eksponirala, ali Novi list navodi, pozivajući se na "upućene izvore", da je bila jako angažovana kada je riječ o socijalnim pitanjima. 

Krajem decembra prošle godine podržala je budžet Vojka Obersnela, zbog čega se našla na meti napada kolega iz Živog zida. 

Iz Živog zida rekli su za Novi list da ih je o "ovom tragičnom događaju" obavijestila njena komšinica, "koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu, prenio je hrvatski Indeks.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.