Grupa
Foto:Screenshot

Grupa "D moll" crnogorski predstavnik na Eurosongu

Grupa "D mol" sa baladom na engleskom jeziku pod nazivom "Heaven" predstavljaće Crnu Goru na 64. pjesmi Evrovizije u Tel Avivu, odlučeno je glasovima u muzičkom šou Montevizija na televiziji Crne Gore.

Grupu "D moll" čine Ivana Obradović i Emil Franca iz Bijelog Polja, Tamara Vujačić iz Podgorice, Rizo Feratović iz Gusinja, Mirela Ljumić i Željko Vukčević iz iz Podgorice.

Poslušajte pobjedničku pjesmu:

 

Pet izvođača takmičilo se za titulu našeg predstavnika na Eurosongu.

Čast da otvore ovogodišnju Monteviziju imala je upravo grupa D mol. Druga je nastupila Andrea Demirović, treća Monika Knezović, četvrta Ivana Popović Martinović, dok se publici posljednja predstavila Nina Petković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.