Mira Banjac zbog problema sa nogom trpi velike bolove: Pokušavam da prohodam
Mira Banjac

Od oktobra na liječenju

Mira Banjac zbog problema sa nogom trpi velike bolove: Pokušavam da prohodam

Glumica Mira Banjac (89) smještena je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu početkom oktobra prošle godine i do sada se nije oglašavala u medijima o svom zdravstvenom stanju.

Razlog njenog boravka u bolnici bio je problem s vodom u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće, a Mira je u razgovoru za "Dnevni avaz" otkrila da se ne osjeća dobro i da i dalje trpi bolove.

"Još sam na bolovanju, na kućnoj njezi. Problem s nogom nije prošao, ma kakvi... Pokušavam sad da prohodam, barem po kući. A to ide veoma sporo. Još mi se voda zadržava u nozi", ispričala je glumica.

Iako je pri kraju devete decenije života, ova glumica je rijetko kad odmarala. Prije zdravstvenih problema, često je putovala po zemljama bivše Jugoslavije, u zavisnosti od toga gdje ima angažman, i uvijek bi profesionalno odradila svoj dio posla. Još češće je išla na premijere, kako pozorišne tako i filmske, i na taj način davala podršku kolegama.

Ipak, čini se da to više, barem za sada, nije moguće.

"I inače se osjećam nikako. Umorna sam, jednostavno. Teško i razgovaram. U potpunom sam istrošenom stanju. Nadam se proljeću definitivno, možda tada i prođe sve ovo" - iskreno je rekla.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.