Marković otkazao učešće na Svjetskom ekonomskom forumu zbog nepredviđenih okolnosti
Duško Marković

Trebalo da učestvuje na sesiji „Stvaranje snažnih partnerstava za rast i mir na Z.Balkanu“

Marković otkazao učešće na Svjetskom ekonomskom forumu zbog nepredviđenih okolnosti

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković otkazao je učešće na godišnjem sastanku Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu u Švajcarskoj.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, učešće je otkazano zbog nepredviđenih okolnosti.

Premijer Marković je u Davosu trebao da boravi 24. i 25. januara,i da učestvuje na sesiji „Stvaranje snažnih partnerstava za rast i mir na Zapadnom Balkanu“.

"Fokus diskusije, na kojoj će biti visoki zvaničnici iz regiona i Evrope, je identifikacija zajedničkih izazova i unapređenje tekućih napora, uključujući promociju snažnih javno-privatnih partnerstava i pomirenja", saopšteno je ranije iz kabineta premijera.

Na marginama Foruma, Marković je trebalo da ima niz bilateralnih susreta sa predstavnicima vlada i kompanija. 

Svjetski ekonomski forum je međunarodna organizacija javno-privatne saradnje koja je posvećena poboljšanju sveukupne ekonomsko-socijalne i političke situacije u svijetu i okuplja političke i poslovne lidere radi oblikovanja aktuelnih pitanja u okviru globalnih, regionalnih i industrijskih agendi.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.