Glumica Kejt Hadson ne želi da odredi pol djetetu: O tome će odlučiti kada poraste
Kejt sa ćerkom

Glumica Kejt Hadson ne želi da odredi pol djetetu: O tome će odlučiti kada poraste

Glumica Kejt Hadson rodila je treće dijete, djevojčicu, prije dva mjeseca.

Kejt je priznala kako ne želi da odredi pol svog djeteta i tvrdi da će njeno dijete to samo odrediti kada poraste. 

"To što sam rodila djevojčicu ne mijenja moj pristup cijeloj situaciji, ali želim da je odgajam tako da se ne opterećuje polom. Još uvijek ne znam kako će se ona idetifikovati“, rekla je glumica i dodala kako se dijete za sada ponaša kao djevojčica. 

Glumica ima i dva starija sina, a sama je odrastala sa starijom braćom i smatra da djeca ne treba da se opterećuju razlikama između polova. 

"Ja sam se nekako uvijek ponašala kao dječak. Moj brat je volio da oblači žensku odjeću pa smo se mijenjali“, kroz smijeh je rekla Kejt i dodala kako i za svoja dva sina smatra da treba da razmišljaju na isti način, kupuje im odjeću kakvu oni žele, a svojoj ćerki kupuju neutralnu odjeću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.