Dačić otpjevao dvije pjesme:
Foto:Screenshot

Dačić otpjevao dvije pjesme: "Kaljinka" i "Rjabinuška" za Putina(VIDEO)

Kako je obećao, tako je i ispunio. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić latio se mikrofona i zapjevao ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, tokom svečanog ručka u Palati Srbije.

Kao što je i najavio uoči posjete Putina Beogradu, Dačić je otpjevao dvije ruske pjesme - "Kaljinka" i "Rjabinuška".

Šef srpske diplomatije uoči Putinovog dolaska najavio je repertoar na kome su se našle poznate ruske pjesme poput "Podmoskovske večeri" i naravno "Kaljinke'".

Dačić je otkrio da je čuvena "Kaljinka" obavezni dio njegovog "diplomatskog repertoara", da je tu pjesmu pjevao ne samo Rusima, već i mnogim Evropljanima i Amerikancima i da su svi uživali i aplaudirali.

"Gostima volim da otpevam i 'Santa Lučiju' i 'Mi mu timonis', grčku pesmu koja govori o ljubavi srpskog vojnika i Grkinje. Neko je prevodi 'Ne plačite oči moje'", objasnio je on, prenosi "Telegraf.rs".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.