Rukometašice Budućnosti pobijedile su večeras u Ljubljani ekipu Rudara
ŽRK Budućnost

Nastavile seriju

Rukometašice Budućnosti pobijedile su večeras u Ljubljani ekipu Rudara

Rukometašice Budućnosti upisale su petu pobjedu u isto toliko mečeva Regionalne lige – izabranice Dragana Adžića u prvom meču na trećem turniru koji se održava u Ljubljani savladale su ekipu Rudara 22:12 (8:5).

Nakon maksimalnog učinka i četiri pobjede na turnirima u Podgorici i Jagodini, Milena Raičevići saigračice nastavile su niz i slavile protiv Rudara u okviru trećeg turnira koji se održava u Ljubljani, kazali su iz ŽRK Budućnost.

Kristina Laslo je bila najefikasnija sa pet, dok su Đurđina Jauković i Katarina Bulatović postigle po četiri gola.

Itana Grbić je tri puta zatresla protivničku mrežu, Anđela Bulatović i Ema Ramusović po dva puta su se upisale u strijelce, a po jednom su pogodile Nina Bulatović i Sanja Premović.

U redovima Rudara najbolje su bile Milica Raičević sa četiri i Nina Vukčević sa tri gola.

Rukometašice Budućnosti su u četvrtak slavile u prijateljskom meču protiv Krima, sa kojim su odradile i nekoliko zajedničkih treninga.

Boravak u glavnom gradu Slovenije, izabranice Dragana Adžića zaključiće upravo duelom protiv Krima u nedjelju od 14.45 sati u okviru Regionalne lige.

Glavna runda Lige šampiona startuje posljednjeg vikenda januara, a Budućnost 27. dočekuje Kopenhagen.

Rivali u grupi 1 su još ruski Rostov Don i francuski Brest.

Rostov Don ima sedam, Budućnost šest, Mec pet, Kopenhagen tri, Brest dva, a Odenze jedan bod.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.