Uspješna proslava prvih novogodišnjih i božićnih praznika u hotelu Čedi: Sve tradicije imaju lijep početak
Hotel Čedi, foto: Luštica Bay

Uspješna proslava prvih novogodišnjih i božićnih praznika u hotelu Čedi: Sve tradicije imaju lijep početak

Prvi novogodišnji i božićni praznici u hotelu Čedi Luštica Bej uspješno su proslavljeni, uz posebno kreiranu selekciju jela i pića, bogat i interesantan program za sve i spektakularnu prazničnu atmosferu kakva priliči fascinantom pejzažu Luštice Bej.

„Sve tradicije imaju lijep početak. Ovim praznicima je na najljepši način počela tradicija novogodišnjih i božićnih proslava u Čediju kao novom ekskluzivnom hotelu u Crnoj Gori. Svi kapaciteti bili su u potpunosti popunjeni domaćim i gostima iz regiona i šire“, kazao je direktor marketinga i prodaje Jan Albers.

Ambijent

Foto: Luštica Bay

Kako su kazali iz kompanije Luštica, izvanredan nastup Perpetuum Mobile benda, vatrometi, programi i zabave u dječijem klubu upotpunjeni mađioničarima, patuljcima, zimskim vilama, obilježili su proslave praznika u prvom hotelu u okviru Luštice Bej, koji je vrata zvanično otvorio krajem jula prošle godine.

Zimskevile

Foto: Luštica Bay

Atmosfera spektakularnog otvaranja, kao jednog od najboljih događaja u regionu u prošloj godini, ponovljena je i tokom novogodišnjih i božićnih praznika čime je Čedi pozicioniran kao jedan od vizionara i kreatora najboljih proslava i događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.